Gisteren gemist: geen wonder in Almere, wel in Leeuwarden

6 mei 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 5 mei.

Sir Alex Ferguson op intensive care na hersenbloeding

Sir Alex Ferguson (76) is met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege een hersenbloeding. De legendarische Manchester United-trainer werd zaterdag direct geopereerd. De club meldt via een statement dat die ingreep goed is verlopen.

FC Dordrecht door na strafschoppen in knotsgekke wedstrijd

SC Cambuur heeft zich zaterdagavond de kaas van het brood laten eten. De Herten verkeerden in grootste vorm, maar lieten het na om vanavond voor de tweede keer op rij Dordrecht aan de zegekar te rijgen. Na een prima eerst helft viel Cambuur als een plumpudding in elkaar en dwong Dordrecht op spectaculaire wijze een verlenging af. Na strafschoppen trokken de bezoekers ook nog aan het langste eind, en gaan door naar de volgende ronde van de play-offs.

Geen 'Wonder van Almere' door winst Almere City op MVV

MVV Maastricht is er niet in geslaagd om voor een 'Wonder van Almere' te zorgen. Na een kansloze 1-3 nederlaag in eigen huis tegen Almere City FC kwamen de Limburgers even heel dichtbij in de return. De mannen uit Maastricht waren zeker in de eerste helft beter en scoorden via Christophe Janssens en Jonathan Okita. Het was niet genoeg, want bij Almere City deden Sylvester van de Water en tot tweemaal toe Sherjill MacDonald dat: 3-2.

Oranje Onder-17 start goed op EK met zege op Duitsland

Oranje Onder-17 kende dinsdag een goede start op het EK met een 0-3 zege op Duitsland. Chelsea-speler Daishawn Redan was de man van de wedstrijd aan de kant van Nederland: hij was goed voor twee doelpunten en een assist.

Zidane: "We gaan geen erehaag voor Barcelona vormen"

Real Madrid gaat geen erehaag voor kampioen FC Barcelona vormen wanneer beide ploegen elkaar zondag in Camp Nou treffen. Zinedine Zidane vindt dit niet nodig omdat de Catalanen ook geen erehaag vormden toen Real Madrid het WK voor clubs wist te winnen in december.

Belangrijke uitslagen:

Juventus - Bologna 3-1

Almere City FC - MVV 3-2 (totaalscore 6-3)

SC Cambuur - FC Dordrecht 1-4 (totaalscore 5-5, Dordrecht wint na strafschoppen)

Sporting Portugal - Benfica 0-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen