Debuterende doelman Bergsen: "Moest mijn avond worden"

6 mei 2018, 00:57

FC Dordrecht slaagde er zaterdagavond in om te stunten tegen SC Cambuur en een 1-4 zege te boeken. In de strafschoppenreeks slaagde de ploeg er vervolgens in om door te stoten naar de volgende ronde van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Tweede doelman Menno Bergsen speelde uiteindelijk een belangrijke rol.

"Dit is echt een jongensdroom van mij, dit is fantastisch", waren de eerste woorden van Bergsen na afloop in gesprek met FOX Sports. De achttienjarige keeper moest plotseling opdraven toen eerste keeper Bryan Janssen in de warming-up geblesseerd afhaakte. "Ik kan dit eigenlijk nog helemaal niet geloven. Ik ben zo blij, dat wil je niet weten. Het was wel heel spannend toen ik ineens moest spelen. Het is je debuut, Cambuur uit en dan ook nog in de play-offs."

Bergsen toonde zich uiteindelijk zeer belangrijk door enkele goede reddingen te verrichten. "Op een gegeven moment krijg je het gevoel dat het gaat lukken als je als keeper bepaalde ballen pakt. Bij de penaltyserie dacht ik: erop of eronder. Als keeper kun je in een penaltyserie ook niet heel veel fout meer doen. Dit moest gewoon mijn avond worden", blikt hij terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen