Seedorf ziet Deportivo laat gelijkspelen tegen Celta

5 mei 2018, 20:45   Bijgewerkt: 5 mei 2018, 21:02

Voor het Deportivo La Coruña van Clarence Seedorf viel afgelopen weekend tegen FC Barcelona het doek. De al gedegradeerde club wist zaterdagavond nog wel te verrassen door in extremis nog een punt te pakken op bezoek bij Celta de Vigo.

De wedstrijd tussen Deportivo en Celta de Vigo ging op de voorhand nergens meer om. Toch koos Seedorf ervoor om zijn sterkste elf te laten beginnen. Deportivo had het echter lastig en na dertien minuten kwam Celta op voorsprong dankzij een doelpunt van Maxi Gómez.

In de tweede helft leek Celta op 2-0 te komen, maar de treffer van Daniel Wass werd afgekeurd. In de slotfase was het vervolgens Deportivo dat toesloeg. Lucas Pérez schoot de 1-1 binnen en bezorgde zo de ploeg van Seedorf nog een punt.