Sevilla met derde trainer naar eerste zege sinds 3 maart

4 mei 2018, 23:08

Met de derde trainer van dit seizoen op de bank heeft Sevilla eindelijk weer eens gewonnen in La Liga. Concurrent Real Sociedad, die net als de thuisploeg nog voor Europees voetbal ging, werd met 1-0 verslagen, dankzij een treffer van Éver Banega. Vanuit een strafschop bezorgde hij zijn ploeg de eerste Primera Division-zege sinds 3 maart van dit jaar.

Die slechte reeks kostte Vincenzo Montella, die het in de Copa del Rey (verloren finale) en Champions League (uitgeschakeld in de kwartfinale) met zijn ploeg wél goed deed, uiteindelijk de kop. Eerder had de Italiaan het stokje nog overgenomen van Eduardo Berizzo, die ook de laan uit werd gestuurd. Om de rust terug te krijgen binnen de club en de Europa League nog te halen, werd besloten om de ervaren Joaquin Caparrós weer aan te stellen.

Hij moest zorgen voor rust binnen de club en begon met die missie goed vrijdagavond: door de overwinning heeft Sevilla de zevende plaats, die recht geeft op de voorronde van de Europa League, steviger in handen gekregen en schudde het concurrent Sociedad voorlopig af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen