Van Hintum geeft toe dat Padt op Vitesse-lijstje staat

Van Hintum geeft toe dat Padt op Vitesse-lijstje staat

4 mei 2018 – Er gaat komende zomer veel gebeuren bij Vitesse. Technisch directeur Marc van Hintum verraadt dat de Arnhemmers zeker de markt op zullen gaan, onder meer om een keeper te halen voor de tegenvallende Remko Pasveer, Jeroen Houwen wordt vermoedelijk verhuurd. Sergio Padt is, zoals de geruchten al de ronde gingen, inderdaad in beeld om hem op te volgen. Verder keren alle Chelsea-huurlingen in principe terug.Het gaat dan om Mukhtar Ali, Fankaty Dabo, Matt Miazga en Mason Mount. Dus verwacht Van Hintum zeker vijf á zes nieuwe spelers bij Vitesse. Misschien wel Padt: "Hij staat wel op ons lijstje, maar we hebben ons niet concreet gemeld bij Groningen", aldus de technisch directeur tegenover Omroep Gelderland.

Toch wil hij Pasveer ook niet meteen helemaal afschrijven. "Er zijn bepaalde omstandigheden geweest waardoor hij minder gepresteerd heeft. Dat weet niet iedereen. En Pasveer heeft ook wedstrijden voor ons gewonnen, neem bijvoorbeeld tegen Ajax", aldus Van Hintum, die goede hoop heeft dat smaakmaker Bryan Linssen gewoon blijft.

"Bryan heeft gelukkig aangegeven dat hij bij ons wil blijven. Je weet het natuurlijk nooit zeker, maar de kans is dus heel groot dat wij hem hier houden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019