Molenaar gaat geen spelers sparen bij Roda JC tegen ADO

4 mei 2018, 17:14   Bijgewerkt: 4 mei 2018, 17:19

Roda JC gelooft niet meer in een wonder op de laatste speeldag om zo de nacompetitie nog te ontlopen. De achterstand op concurrent NAC Breda, drie punten en een doelsaldo van tien goals minder, is te groot voor de Limburgers, die zelf tegen ADO Den Haag spelen. In Kerkrade gaat trainer Robert Molenaar desondanks geen rust geven aan spelers.

"We hebben hier met de spelers over gesproken. Ook zij voelen geen behoefte om nu een wedstrijd over te slaan", vertelt de coach tegenover De Limburger. Anderzijds worden er ook geen bijzondere kapriolen uitgehaald met spelers die met pijntjes kampen, bijvoorbeeld. Risico nemen is gezien het grote verschil op de ranglijst niet meer nodig. 

"Het heeft geen zin om grote risico's met spelers te nemen. Dan ben je zo'n jongen misschien kwijt in de eerste wedstrijd van de play-offs. Wat niet betekent dat we nu onze poten zullen terugtrekken tegen ADO", verduidelijkt Molenaar. "Mijn oudere broer heeft me al vroeg geleerd: als je dat doet, heb je dubbel zoveel kans op een blessure."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen