Faber hoopt dat 'potentiële internationals' zich tonen tegen PSV

4 mei 2018, 17:04

Ernest Faber wil landskampioen PSV een pootje lichten tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen. Volgens de coach is het een mooie testcase voor het jonge FC Groningen, ook richting komend seizoen. Daarnaast is het ook voor de potentiële internationals een mooie kans om zich te laten zien in Eindhoven.

"Dat geldt in het bijzonder voor bijvoorbeeld Uriel Antuna, Samir Memisevic, Ajdin Hrustic, Ritsu Doan en Juninho Bacuna", somt Faber op. "We hebben niet veel te verliezen, maar PSV zal zeker gas gaan geven. Wij moeten vooral weer durf en lef tonen, want we krijgen de ruimte om te voetballen. Maar als we achterin fouten maken, dan zullen die worden afgestraft."

Als het aan Faber ligt, krijgt kampioen PSV het heel erg lastig in het eigen stadion. Al weet hij dat het voor zijn ploeg niet anders zal zijn. "Uit ervaring weet ik dat zo'n laatste thuiswedstrijd van PSV nog wel wat van de tegenstander vergt. Of ze nu met veel A-selectiespelers aantreden of met toptalenten. PSV is terecht kampioen geworden. Op het juiste moment hebben ze toegeslagen en ze hebben het volgehouden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen