Willem II-coach Robbemond baalt van de lege King Side

4 mei 2018, 16:31

Willem II moet in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voetballen in een deels leeg stadion. De KingSide van het stadion blijft namelijk leeg, na eerdere ongeregeldheden tegen NAC Breda. Toch probeert trainer Reinier Robbemond het Eredivisie-seizoen goed af te sluiten met zijn ploeg tegen Vitesse.

"Het is natuurlijk doodzonde voor de supporters dat de KingSide leeg moet blijven. Maar ik heb begrepen dat het stadion voor de rest uitverkocht is, dus voor iedereen die erbij is hopen we een mooie pot voetbal op de mat te leggen en zo het seizoen met een goed gevoel af te sluiten", vertelt hij op de clubsite.

Opponent Vitesse is al geplaatst voor de play-offs en dus zijn de sportieve belangen bij het duel gering. "Maar ook zij zullen de goede flow vast willen houden en hier resultaat willen halen. Ze hebben voldoende spelers met specifieke kwaliteiten die het ons heel moeilijk kunnen maken. Wij moeten zondag vol aan de bak om de punten hier in Tilburg te houden."

In die strijd kan het wel weer een beroep doen op Ben Rienstra en Mo El Hankouri, zij keren terug van blessures. Daar tegenover staat nog wel altijd een flinke lijst afwezigen, onder wie Freek Heerkens, Jordens Peters, Thomas Meissner en Etien Velikonja.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen