Cocu met PSV terug van trip: "Tijd voor andere dingen"

4 mei 2018, 13:55   Bijgewerkt: 4 mei 2018, 14:00

Met een uitstapje naar Barcelona achter de rug, werkt PSV toe naar het laatste competitieduel van dit seizoen. Onder de Spaanse zon was het tijd voor allerlei zaken, behalve trainen. "Dat hadden de jongens verdiend", zegt Phillip Cocu.

"Het was tijd voor andere dingen en omdat we iedereen mee wilden nemen op deze reis, hebben we ervoor gekozen tussen het de duels met ADO Den Haag en FC Groningen weg te gaan", legt Cocu uit op de website van PSV. "Een aantal jongens krijgen zondag na de wedstrijd direct vrij omdat ze zich op andere zaken moeten voorbereiden."

Het enige wat zondag tegen Groningen op het spel staat is de topscorerstitel van Hirving Lozano. De Mexicaan viel vorige week tegen ADO Den Haag geblesseerd uit, maar gewoon inzetbaar. "Hij trainde vrijdagochtend gewoon met de groep mee. Uiteindelijk moet hij het natuurlijk zelf doen, maar we zijn nu in een situatie beland dat we hem wat meer ruimte kunnen geven. Mochten we hem als team kunnen helpen in zijn doel, zullen we dat niet nalaten." De Mexicaan maakte tot nu toe zeventien doelpunten, eentje minder dan Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër voert momenteel de topscorerslijst aan.

Tegen Groningen kan Cocu geen beroep doen op de geschorste Santiago Arias. Luuk de Jong en Marco van Ginkel zijn twijfelgevallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen