Brands hakt spoedig de knoop door over zijn eigen toekomst

4 mei 2018, 08:15

Marcel Brands geeft op korte termijn duidelijkheid over zijn toekomstplannen. Waarschijnlijk weet PSV volgende week of het op zoek moet naar een nieuwe technisch manager. Wie komend seizoen ook verantwoordelijk is voor de technische zaken in Eindhoven, een drukke zomer wordt het sowieso.

"Ik beslis pas na afloop van de competitie wat ik ga doen", zegt Brands, die op het verlanglijstje van Everton staat, in het Eindhovens Dagblad. "Nu is alles mooi in Eindhoven en het zou een heel moeilijke beslissing zijn om weg te gaan bij PSV. Ik heb in de afgelopen jaren goede en slechte tijden meegemaakt en in die laatste periodes is het soms een stuk minder leuk dan nu, zo eerlijk ben ik ook. Al is dat bij elke club natuurlijk zo. Naast het feit dat je in zo'n situatie zelf baalt, moet je jezelf dan ook regelmatig verantwoorden. Ik ben daar nooit voor weggelopen, omdat het bij het vak hoort."

Aanstaand zomer worden behoorlijk wat veranderingen verwacht in de selectie van PSV. "Komende zomer is een aantal mutaties niet uit te sluiten en de komst van Nick (Viergever, red.) geeft ons defensief de nodige mogelijkheden. In principe zijn er vier spelers die aangegeven hebben een nieuwe stap niet op voorhand af te slaan en met wie we, net als de anderen, proberen mee te denken over hun toekomst. Komt er voor hen een goed bod van een club waar ze voor open staan, dan is het niet ondenkbaar dat ze vertrekken."

In aanmerking voor een transfer komen in ieder geval Jeroen Zoet, Luuk de Jong, Santiago Arias en Nicolas Isimat-Mirin. Brands: "Met Jeroen Zoet, Luuk de Jong, Santiago Arias en Nicolas Isimat-Mirin hebben we namen aan boord voor wie een transfer op dit moment in hun carrière zou kunnen passen. Let wel, het betekent zeker niet dat ze van ons weg zouden moeten, integendeel. Zodra duidelijk is dat een overgang er niet in zit, gaan we met hen meteen om tafel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen