Van der Vaart sprak met KNVB over officieel afscheid

4 mei 2018, 07:54

Ook Rafael van der Vaart sprak met de KNVB over zijn officiële afscheid als Oranje-international. De bond zwaait vanaf nu jaarlijks oud-internationals uit, waar het Nations League-duel van 13 oktober met Duitsland het eerste moment is.

De KNVB presenteerde vorige maand het plan van speciale afscheidsmomenten. In even jaren zijn de mannen aan de beurt, in de oneven worden vrouwen in het zonnetje gezet. "Ik heb ook al een gesprek gehad met de KNVB", zegt Van der Vaart in De Telegraaf.  "Ik denk dat we een unieke generatie hadden, dus ik zou het mooi vinden om met z'n allen af te sluiten. Om met een mooie groep afscheid te nemen van de fans."

Stoppen als profvoetballer stelt Van der Vaart het liefst minimaal een jaar uit. Zijn laatste seizoen bij FC Midtjylland zit er bijna op. Van der Vaart zei vorige week al dat hij het liefst in Denemarken blijft, maar ook de naam van Telstar viel. "Ik ga binnenkort eerst lekker op vakantie. Op dit moment houd ik alle opties open, maar een club in de zandbak of iets dergelijks staat niet op de planning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen