Gisteren gemist: Atlético finalist, Delle uit NEC-selectie

4 mei 2018, 00:30   Bijgewerkt: 3 mei 2018, 23:53

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 3 mei.

El Ahmadi denkt dat Van Persie blijft: "Willen we graag"

Het is nog altijd onduidelijk of Robin van Persie bij Feyenoord blijft. Karim El Ahmadi, aanvoerder van de Rotterdammers, verwacht binnenkort positief nieuws. Hij heeft er vertrouwen in dat de aanvaller in De Kuip actief blijft.

Besiktas houdt woord en komt niet opdagen bij bekerduel

Zoals aangekondigd is Besiktas niet op komen dagen bij het bekerduel met Fenerbahçe. De Turkse bond had donderdagavond het restant van de bekerwedstrijd ingeroosterd, maar Besiktas liet al weten dat het niet van plan is te gaan spelen. De club is inderdaad niet op komen dagen.

Opmerkelijk: eerste doelman Delle uit selectie NEC gezet

In een voor NEC zeer belangrijke periode heeft de club harde maatregelen genomen. Donderdagavond maakt de deelnemer aan de play-offs bekend dat eerste keeper Joris Delle en Suently Alberto per direct uit de selectie zijn gezet. Beide spelers hebben het trainingskamp van de club verlaten.

Wenger verlaat Arsenal zonder prijs: Atlético naar finale

De laatste kans om met een prijs afscheid te nemen van Arsenal is verkeken voor Arsène Wenger. Nadat Atlético Madrid vorige week met tien man een gelijkspel uit het vuur sleepte, wonnen de mannen van Diego Simeone vanavond (donderdag) op geslepen wijze: 1-0. Simeone wordt in de wandelgangen weleens genoemd als opvolger van Wenger, maar lijkt onhaalbaar voor de Londense club. Diego Costa kroonde zich als matchwinner, terwijl Laurent Koscielny zwaar geblesseerd raakte.

Ziyech wil weg: "Weinig meer te zoeken in Nederland"

Het moet raar lopen wil Hakim Ziyech komend seizoen nog speler van Ajax zijn. De aanvallende middenvelder beschikt over een doorlopend contract, maar heeft tegenover het Algemeen Dagblad bevestigd dat hij wil vertrekken bij de club. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging.

Marseille finalist na helse slotfase ondanks comeback Salzburg

Ondanks een ijzersterke comeback van Red Bull Salzburg, is het Olympique Marseille dat straks in de finale van de Europa League staat tegen Atlético Madrid. In eigen huis poetsten de Oostenrijkers de eerdere 2-0 nederlaag weg, maar diep in de verlenging sloeg Marseille genadeloos toe uit een onterechte corner.

Belangrijke uitslagen: 

Atlético Madrid - Arsenal 1-0

Red Bull Salzburg - Olympique Marseille 2-1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen