De Nooijer verwacht zege Heerenveen op Feyenoord

3 mei 2018, 17:51

In de laatste speelronde van de Eredivisie nemen sc Heerenveen en Feyenoord het tegen elkaar op. Voor de Friezen staat er nog wel wat op het spel, voor de Rotterdammers niet. FC Dordrecht-trainer Gerard de Nooijer verwacht dat de thuisploeg daarvan kan profiteren.

De voormalig profvoetballer speelde vijf seizoenen voor Heerenveen twee voor Feyenoord. Hij verwacht veel van de Friezen in het duel van zondag. "Het is de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen, dus die wil je voor eigen publiek altijd goed afsluiten. Bij Feyenoord staat er niets meer op het spel; ze hebben de beker al gewonnen en ze weten zeker dat ze vierde eindigen. Zij zullen een stapje minder doen", zegt hij op de website van Heerenveen. 

Toch waarschuwt De Nooijer sc Heerenveen. Hij weet dat er voor Feyenoord toch wat te behalen is in de wedstrijd. "Berghuis wil graag topscorer worden en Jørgensen is altijd op zoek naar doelpunten. Daarnaast is het misschien de afscheidswedstrijd van Van Persie, dus die wil ook wel wat laten zien."

De Nooijer denkt dat Heerenveen vol aan de bak zal gaan in het duel van zondag. "Feyenoord is kwetsbaar omdat er niet veel op het spel staat, dat zag je ook tegen Sparta Rotterdam. Bij sc Heerenveen is dat juist andersom; je kunt altijd iets meer als je ergens voor speelt, bijvoorbeeld tijdens een bekerfinale, tegen degradatie of zoals nu: voor de play-offs. Als ik een voorspelling moet doen, zet ik een 1'tje neer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen