PSV langer door met Duarte: "Een heel mooi moment"

PSV langer door met Duarte: "Een heel mooi moment"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

3 mei 2018 – PSV is ook de komende twee seizoenen verzekerd van de diensten van Laros Duarte. De 21-jarige middenvelder heeft zijn aflopende verbintenis verlengd tot de zomer van 2020. Duarte is een vaste waarde van Jong PSV en wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht.

"Dit is een heel mooi moment voor mij", zegt de middenvelder op het digitale thuis van de Eindhovenaren. De Rotterdammer maakte in 2015 de overstap van Sparta naar PSV.  "Ik heb er drie jaar lang naar toegewerkt. Ik ben twee keer geblesseerd geraakt, maar heb dit seizoen ondanks die tegenslagen heel veel stappen kunnen zetten en laten zien wie ik ben."

Duarte heeft zichzelf als doel gesteld om de stap naar de eerste selectie te maken. "Dat is de prikkel die ik nodig heb. Aan het begin van het afgelopen seizoen wilde ik vooral belangrijk zijn voor Jong PSV. Dat ben ook ik geweest. Ik merk ook dat ik goed in de groep lig."

Reacties

gerelateerd