FC Twente sluit vijfjarig contract met hoofdsponsor

3 mei 2018, 13:11   Bijgewerkt: 3 mei 2018, 15:24

FC Twente weet zich de komende vijf jaar verzekerd van hoofdsponsor Pure Energie. De langdurige, nieuwe verbintenis is donderdag ondertekend, melden de Tukkers via de officiële kanalen. Daags na de degradatie uit de Eredivisie kondigde Pure Energie al aan Twente trouw te blijven.

"Natuurlijk doet de degradatie van FC Twente ons allen pijn, maar die pijn sloeg bij ons heel snel om in strijdvaardigheid", zegt Marcel Bovenmars, directeur van Pure Energie, op de website van Twente. "We blijven als een blok achter FC Twente staan. Juist nu ook om ervoor te zorgen dat FC Twente snel weer terugkeert in de Eredivisie. Mocht dat onverhoopt niet lukken na een jaar, ook dan blijven wij. Wij proberen hiermee onze bijdrage te leveren aan het terugbrengen van de trots in onze regio. En hopen dat anderen ons voorbeeld volgen."

Voor Twente is het besluit van Pure Energie een opkikker. "Dit is een meer dan fantastisch gebaar. Pure Energie heeft de daad bij het woord gevoegd, en zelfs meer dan dat", aldus algemeen directeur Erik Velderman. "Het is inmiddels de tweede keer in twee seizoenen dat Pure Energie een zeer krachtig signaal afgeeft in een voor FC Twente moeilijke periode. Daar zijn we dankbaar voor en geeft ons meer zekerheid. Wij merken om ons heen veel steun en dat is hartverwarmend, zeker ook bij alle medewerkers en vrijwilligers. Samen zetten we de schouders eronder met een trotse en loyale hoofdsponsor aan boord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen