García: "Belangrijkste dat ik met trainers werk die in mij geloven"

3 mei 2018, 10:13   Bijgewerkt: 3 mei 2018, 10:22

Manu García lijkt bezig te zijn aan zijn laatste weken als speler van NAC Breda. Bij Manchester City, waar hij nog een contract tot medio 2020 heeft, lijkt hij weinig perspectief te hebben. Waar zijn toekomst wél ligt, weet de Spaanse middenvelder niet.

Vast staat dat de twintigjarige Spanjaard bij het kiezen van een nieuwe club goed zal kijken wie de trainer is. "Voor mij is het belangrijkste dat ik met trainers werk die in mij geloven en het aandurven om mij wekelijks op te stellen. Dat heeft mijn tijd bij NAC wel uitgewezen", vertelt de middenvelder aan BN De Stem. "Zonder vertrouwen en minuten kan ik als voetballer niet groeien. Pas dan kan ik het beste uit mezelf halen."

Enkele Spaanse clubs zouden geïnteresseerd zijn in de middenvelder, die naarmate het seizoen vorderde steeds meer zijn stempel drukte op het spel van NAC. García denkt niet dat hij op het lijstje staat van clubs uit de Spaanse subtop. "Zelf heb ik in ieder geval niets gehoord. Ik weet ook niet of ik nu al klaar ben voor dat niveau."

In Nederland heeft García zich kunnen ontwikkelen. "Uiteindelijk heb ik hier anderhalf jaar gespeeld, een mooie tijd. Het klopt dat dit een beetje als een afscheid voelt, hoewel ik vorig jaar ook ben teruggekomen", houdt de City-huurling nog een kleine slag om de arm.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen