Bankzitter Amrabat vreest niet voor het mislopen van WK

3 mei 2018, 09:03

Zijn basisplaats bij Feyenoord is hij kwijt, maar het gebrek aan speeltijd lijkt de WK-kansen van Sofyan Amrabat niet te verkleinen. De middenvelder gaat ervan uit dat hij de komende zomer met het Marokkaanse voetbalelftal naar Rusland afreist voor de eindronde. De reden? Een geruststellende mededeling van bondscoach Hervé Renard.

Renard heeft Amrabat verteld dat het niet veel uitmaakt wat hij bij zijn club laat zien. "Dat was mooi om te horen. Dat geeft rust", vertelt de 21-jarige Feyenoorder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Conditioneel ben ik in orde, het gaat nu om ritme. Daarom zou ik zondag tegen Heerenveen graag nog eenmaal spelen dit seizoen. Het WK komt eraan en dat zit toch in mijn hoofd."

Aan het begin van het seizoen stond Amrabat nog af en toe in de basis bij Feyenoord. Na de winterstop komt de van FC Utrecht overgekomen middenvelder nog maar mondjesmaat in actie. "Ik heb het dit seizoen best moeilijk gehad", geeft Amrabat toe. "Het was soms moeilijk om op maandag in het tweede elftal te spelen. Die wedstrijden brengen je niet altijd op het juiste niveau. Maar mijn seizoen is nog niet klaar. Het WK is een droom en het zou mooi zijn als ik die laat uitkomen.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen