Klopp eerlijk: "We hebben geluk gehad, dat weten we"

3 mei 2018, 07:43

Jürgen Klopp realiseert zich dat Liverpool woensdagavond met enig fortuin de finale van de Champions League bereikte. De Engelsen gingen op bezoek bij AS Roma met 4-2 onderuit, wat na de 5-2 zege op Anfield nét volstond voor een ticket voor de eindstrijd. Het duel in Rome begon nog goed voor Liverpool, dat na een helft spelen met 1-2 leidde.

Na rust ging het echter bijna mis voor het team van Klopp, dat nog drie tegengoals moest incasseren. Dat hadden er zelfs meer kunnen zijn als bij twee discutabele momenten scheidsrechter Damir Skomina de Romeinen met een strafschop had beloond. "We hebben geluk gehad, dat weten we", beseft de Duitser. "Roma was sterk. We hadden ze aanvankelijk waar we ze wilden hebben. Roma was wild, nam risico's en we kwamen met 1-2 voor."

Via Edin Dzeko kwam Roma vlak na rust terug naar 2-2. Pas in de slotfase scoorden de Italianen nog twee keer. "We maakten in de counter niet goed genoeg gebruik van de ruimte die ze ons gaven", vervolgt Klopp tegenover Mediaset Premium. "We moeten beter spelen dan vanavond. Het goede nieuws is dat we ook daadwerkelijk beter kunnen spelen dan we vanavond hebben laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen