Di Francesco: "Dit team had meer in zijn kansen moeten geloven"

3 mei 2018, 07:37

Woede, trots en teleurstelling: dat zijn de emoties die bij AS Roma overheersen na het mislopen van de Champions League-finale. Woede omdat scheidsrechter Damir Skomina tot twee keer toe niet naar de strafschopstip wees, trots en teleurstelling vanwege het net niet voltooien van een spectaculaire comeback. Bij trainer Eusebio Di Francesco overheerst na de 4-2 overwinning op Liverpool voornamelijk de teleurstelling

Di Francesco zag zijn ploeg een nagenoeg perfecte tweede helft spelen, maar denkt dat Roma toch een paar steekjes heeft laten vallen. "Door deze ervaring zijn we sterker geworden, maar dit team had meer in zijn kansen moeten geloven. We hadden meer doelpunten kunnen maken en daarmee Liverpool nog meer onder druk kunnen zetten", citeert Mediaset Premium de trainer.

Roma-directeur Monchi haalde na de uitschakeling in de Champions League uit naar de optredens van de scheidsrechters in het tweeluik. Di Francesco wil niet te veel woorden vuil maken aan de leiding. "Protesteren tegen de scheidsrechter heeft geen zin, hij gaat zijn beslissing niet terugdraaien. Zo spelen we Liverpool alleen maar in de kaart. Natuurlijk, Liverpool was in de problemen gekomen als zij 20-25 voor tijd een rode kaart en wij een strafschop hadden gekregen. Zelf hebben we echter ook fouten gemaakt en die komen ons duur te staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen