Gisteren gemist: Liverpool in finale, Viergever van Ajax naar PSV

3 mei 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 2 mei.

Wijnaldum en Van Dijk malen niet om nederlaag en gaan naar Kiev

Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk kunnen zich met Liverpool opmaken voor de Champions League-finale. De Engelsen speelden woensdag op bezoek bij AS Roma zeker geen grootse wedstrijd en moesten zelfs een late 4-2 nederlaag slikken in het Stadio Olimpico, maar kwam mede dankzij een doelpunt van Wijnaldum geen moment serieus in de problemen.

Roma-directeur Monchi gaat helemaal los op arbitrage

AS Roma-directeur Monchi is woedend op de arbitrage. Volgens hem werden de Romeinen flink benadeeld in de verloren halve finale tegen Liverpool. Roma won woensdagavond weliswaar met 4-2, maar na de 5-2 nederlaag op Anfield was dat onvoldoende om de finale van de Champions League te bereiken.

Officieel: Viergever verruilt Ajax transfervrij voor PSV

Nick Viergever maakt transfervrij de overstap van Ajax naar PSV. De 28-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2022 getekend, zo hebben de Eindhovenaren woensdag bekendgemaakt. "Er sprak ontzettend veel vertrouwen uit de gesprekken met PSV", zegt Viergever.

El Ahmadi: "Ik zou het niet erg vinden om bij Feyenoord te blijven"

Karim El Ahmadi neemt na het WK een beslissing over zijn toekomst. De aanvoerder van Feyenoord heeft in De Kuip nog een contract voor één jaar. In het verleden beleefde de Feyenoord-captain buitenlandse avonturen bij Aston Villa (Engeland) en Al Ahli (Verenigde Arabische Emiraten).

Excelsior heeft beet en pikt Schouten (21) op bij Telstar

Excelsior heeft de eerste nieuwe speler voor volgend seizoen binnen. Jerdy Schouten komt over van Telstar. De 21-jarige middenvelder staat de komende drie jaar in Kralingen onder contract. "Ik heb voor Excelsior gekozen vanwege de manier van voetballen en het feit dat het naar mijn idee een warme club is", motiveert hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen