Feyenoord bindt talenten Van der Kust en Azarkan aan zich

2 mei 2018, 23:14

Feyenoord heeft talenten Daudé van der Kust (19) en Marouan Azarkan (16) woensdag hun eerste contract gegeven. Van der Kust tekende een eenjarig contract, Azarkan ligt vast tot de zomer van 2021. Beiden spelen op de vleugels.

Van der Kust, die vandaag (woensdag) ook zijn negentiende verjaardag viert, speelt dit seizoen in Onder de 19. De rechtsbuiten maakt na de zomerstop de overstap naar Jong Feyenoord. "Naast mijn officieuze debuut in De Kuip tijdens de benefietwedstrijd, uitgerekend tegen mijn oude club ADO, is dit vooralsnog een absoluut hoogtepunt", zegt Van der Kust op de website van Feyenoord.

Azarkan komt uit voor Onder 17, maar mocht ook ruiken aan Onder 18. Feyenoord verwacht veel van de linksbuiten. "Marouan is nog jong, maar heeft laten zien zich razendsnel te ontwikkelen. Het blijft bijzonder om een talent dat jarenlang de Feyenoord Academy heeft doorlopen een eerste contract aan te bieden. Het is een technische linksbuiten die volgend seizoen zal doorstromen naar Feyenoord Onder 19", aldus technisch directeur Martin van Geel.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen