Chelsea heeft veel gegadigden voor PSV'er Van Ginkel

2 mei 2018, 12:17

PSV wil er alles aan doen om Marco van Ginkel te behouden voor de club. Toch kan dat weleens een lastige situatie worden, omdat de captain zich in zijn verhuurbeurt uitstekend heeft geprofileerd. Dus is er veel interesse voor de middenvelder. "Marco heeft zich in de kijker heeft gespeeld en er zijn meerdere clubs die in hem geïnteresseerd zijn", aldus Eddie Newton, de technical coach van Chelsea.

Hij volgt de huurlingen namens de Londense club op de voet. Tegenover Voetbal International gaat hij in op de situatie van Van Ginkel. "Marco heeft een heel goed seizoen bij PSV, wij zijn zeer tevreden over hem. Er zijn niet veel verhuurde spelers die kunnen zeggen dat ze aanvoerder bij hun club zijn. Dat Marco dat wel is, zegt genoeg over zijn kwaliteiten. Hij heeft dit seizoen alles gedaan wat we van hem hebben gevraagd. Marco is een nog completere voetballer geworden en heeft zijn potentie keer op keer waargemaakt."

Dus is de kans klein dat er een vierde termijn komt voor hem in Eindhoven. Gezien zijn contract bij Chelsea (tot 2020) is het interessant om hem van de hand te doen voor de club in Londen. Interesse is er in elk geval genoeg. Wat de keuze wordt? Newton: "Dat is iets tussen de speler en ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen