Rutten laat Maccabi weten ook volgend jaar trainer te zijn

2 mei 2018, 11:18   Bijgewerkt: 2 mei 2018, 13:49

Slecht nieuws voor FC Twente: Maccabi Haifa rekent erop dat Fred Rutten ook na dit seizoen nog trainer is van de Israëlische club. De Nederlandse technisch directeur Mo Allach heeft van de oefenmeester de toezegging dat de coach géén gebruik maakt van de clausule om na een half jaar alweer te vertrekken en dus aanblijft als eindverantwoordelijke.

Dat schrijft De Telegraaf. Rutten was in beeld om FC Twente als technische man uit het slop te trekken, maar daarvoor moet hij wel een voortijdig einde maken aan het avontuur in Israël. Daarvoor had hij een clausule in zijn contract staan bij Maccabi, maar daar gaat hij geen gebruik van maken, zo laat Allach aan het dagblad weten. Anders had hij na zijn eerste half jaar in Israël zonder problemen kunnen vertrekken.

Ook bij het aanblijven van Rutten in Israël kan hij mogelijk nog een functie vervullen in Enschede. Zo kan hij plaatsnemen in de Raad van Commissarissen, al is dat uiteraard niet het droomscenario waar het gedegradeerde FC Twente van droomde. Zij zagen in de oud-trainer de ideale persoon om de club weer van onder af aan op de bouwen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen