Ziyech blijft ondanks gefluit het liefst lachen bij Ajax

2 mei 2018, 10:19   Bijgewerkt: 2 mei 2018, 11:20

Hakim Ziyech is momenteel gelukkig bij Ajax. Ondanks dat hij met de Amsterdammers de titel misliep en hij regelmatig uitgefloten werd in de Johan Cruijff Arena - wat hem tóch wel raakte -, probeert de middenvelder zo veel mogelijk plezier te hebben. "Ik maak grappen in de kleedkamer zoals ik altijd heb gedaan. Ik vind het heel belangrijk dat we met elkaar kunnen lachen. Ik ben altijd wel bezig met kattenkwaad uithalen."

Dat vertelt de middenvelder op de clubsite van Ajax. Ziyech: "We weten allemaal dat ik niet altijd met gejuich ben ontvangen in de ArenA. Dat ik toch ben verkozen tot Speler van het Jaar had ik dus nooit verwacht. De kritieken op mij als persoon kwamen aan als een dreun. Als het één keertje gebeurt, denk je: 'vergeet het'. Na een tweede keer misschien ook nog wel, maar het hield aan. Dat ik toch door zo'n meerderheid ben verkozen tot beste speler is heel mooi."

De prijs naar 'Talent van het Jaar' ging naar verdediger Matthijs de Ligt. En dat verraste Ziyech, vooral omdat de Oranje-international al zo ervaren oogt. "Weet je wat het gekke is? Soms vergeet je gewoon dat Matthijs pas 18 jaar is. Hij is zo'n steady verschijning. Hij staat er echt. Een terechte prijswinnaar, hoewel ik de kansen voor Justin Kluivert ook hoog had ingeschat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen