Gisteren gemist: Real Madrid naar finale, Strootman haakt af

3 mei 2018, 00:05

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 1 mei.

Real houdt zicht op triple na blunder Bayern-keeper Ulreich

Real Madrid heeft met moeite de finale van de Champions League bereikt. Na de 2-1 zege in München werd er dinsdag in het eigen Bernabéu gelijkgespeeld tegen de Duitsers: 2-2.

Effectief Cambuur dankzij dikke overwinning op rozen

Een effectief SC Cambuur heeft dinsdag een reuzestap gezet naar de volgende ronde in de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. De ploeg van René Hake won op bezoek bij FC Dordrecht met 1-4 dankzij doelpunten van Daniel Crowley, Justin Mathieu en een dubbelslag van Martijn Barto.

Definitief: Strootman moet return tegen Liverpool laten schieten

Kevin Strootman mist woensdag definitief de return tegen Liverpool. De middenvelder van AS Roma ontbreekt door een ribblessure in de wedstrijdselectie voor de halve finale van de Champions League. De Romeinen vreesden al voor de absentie van Strootman.

Misidjan veroordeeld tot celstraf wegens mishandeling

Virgil Misidjan (24) is veroordeeld tot zes maanden cel, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Tevens legde de politierechter hem een proeftijd van twee jaar. Dat melden diverse media. De oud-speler van Willem II kreeg de gevangenisstraf voor mishandeling van de 68-jarige Ron van Akelijen.

Almere City ruikt volgende ronde na hattrick van verdediger

Almere City mag na de eerste play-offwedstrijd van het seizoen blijven dromen van de Eredivisie, terwijl MVV zich zo goed als zeker kan opmaken voor weer een jaartje Jupiler League. De gasten uit Flevoland wonnen dinsdagavond met 1-3 op bezoek in De Geusselt. Alle vier de goals vielen uit spelhervattingen en Damon Mirani (foto) groeide uit tot de onbetwiste man van de wedstrijd. De centrale verdediger (!) nam de gehele productie van Almere City voor zijn rekening.

Belangrijke uitslagen:

Real Madrid - Bayern München 2-2

FC Dordrecht - SC Cambuur 1-4

MVV - Almere City 1-3

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen