Real Madrid en Bayern München met veel nieuwe namen

1 mei 2018, 20:26

Veel veranderingen in de basiself van Real Madrid en Bayern München. In totaal verschijnen zeven andere spelers aan de aftrap ten opzichte van het heenduel in Duitsland. Karim Benzema krijgt in de return de voorkeur van Zinedine Zidane, Bayern heeft David Alaba terug.

Real Madrid mist de geblesseerden Dani Carvajal en Isco. Opmerkelijk is dat Zidane de vacature die Carvajal achterlaat, invult met Lucas Vazquez. In de heenwedstrijd acteerde hij als buitenspeler, maar Vazquez moet vanavond ook taken als rechtsback uitvoeren. Op het middenveld is ruimte voor Mateo Kovacic en Marco Asensio. Het betekent dat Casemiro genoegen moet nemen met een plekje op de bank. Voorin geniet Benzema het vertrouwen. Hij viel in Beieren nog in.

Thomas Müller speelt bij Bayern als rechtsbuiten, omdat Arjen Robben vorige week geblesseerd raakte en niet tijdig hersteld is. Hetzelfde overkwam Jerome Boateng, die vervangen wordt door Niklas Süle. Alaba is juist hersteld van een blessure en keert terug op zijn vertrouwde positie als linksback. Verder staan Thiago en Corentin Tolisso in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen