Misidjan veroordeeld tot celstraf wegens mishandeling

1 mei 2018, 18:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Virgil Misidjan (24) is veroordeeld tot zes maanden cel, waarvan twee maanden voorwaardelijk. Tevens legde de politierechter hem een proeftijd van twee jaar. Dat melden diverse media. De oud-speler van Willem II kreeg de gevangenisstraf voor mishandeling van de 68-jarige Ron van Akelijen.

Het slachtoffer liep in januari een dubbele enkelbreuk en een verbrijzelde elleboog op nadat Misidjan hem onderuit trapte. Beiden kregen ruzie, omdat Misidjan de oprit van de man blokkeerde. Ondanks meerdere verzoeken wilde Misidjan zijn auto niet verplaatsen. Daarna werkte de huidige speler van het Bulgaarse Ludogorets de man naar de grond.

Misidjan gaat in beroep kondigde zijn advocaat aan. Aan de vechtpartij was volgens Misidjan een scheldpartij vooraf gegaan, waarin hij racistisch was bejegend. De geboren Brabanders was niet aanwezig bij de uitspraak, omdat hij zich met Ludogorets richt op de landstitel van Bulgarije.

"Op 5 januari ben ik mijn man kwijtgeraakt", zegt de vrouw van het slachtoffer tegen RTL Nieuws. "Na drie maanden in het ziekenhuis te hebben gelegen, zit mijn man sinds een maand in een revalidatiecentrum. Hij is van een sterke, krachtige man veranderd in een hoopje ellende. Ruim 25 kilo is hij afgevallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen