Lokhoff snapt dat NAC Breda verder kijkt na wisselvallig seizoen

1 mei 2018, 12:30   Bijgewerkt: 1 mei 2018, 12:35

Ton Lokhoff wordt in elk geval niet de opvolger van Stijn Vreven bij NAC Breda. De oud-coach van de Brabanders is momenteel werkzaam bij VfL Wolfsburg, waar zijn aflopende contract vermoedelijk wordt verlengd. "De club heeft aangegeven verder met me te willen, dus daar gaan we over praten", zei hij eerder al tegenover FCUpdate.nl.

En dat bevestigt hij tegenover Omroep Brabant wederom. Dat de club niet verder wil met Vreven snapt Lokhoff, ondanks de goede prestaties waaronder promotie en handhaving, wel. "Ze hebben zes punten gehaald tegen Feyenoord, maar tegen de onderste ploegen werd er bijna geen enkel punt gehaald. Die wisselvalligheid mag aan het begin van het seizoen, maar niet meer zo laat in het seizoen nog", vertelt hij tegenover het regionale medium.

De nieuwe man langs de zijkant bij NAC moet wel kenmerken hebben van Vreven, waaronder de betrokkenheid en beleving, dat bij de supporters erg belangrijk is. "Maar hij moet ook technisch en tactisch sterk zijn en een goede voetbalvisie hebben", voegt Lokhoff toe. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen