Fortuna Sittard ziet in Eijer hoofdcoach voor in Eredivisie

1 mei 2018, 08:21

René Eijer is de beoogde nieuwe hoofdtrainer van Fortuna Sittard. Na het ontslag van Sunday Oliseh is Claudio Braga formeel hoofdcoach (met Kevin Hofland in praktijk als technisch eindverantwoordelijke), maar hij keert na dit seizoen terug als assistent en jeugdtrainer. Met Eijer is er al een opvolger in beeld voor het komende Eredivisie-seizoen.

Voor Hofland zou een dergelijke aanstelling alleen maar goed zijn. "De ambitie om het vak snel en goed te leren heb ik wel. Een goede mentor boven me kan dat proces versnellen", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Eerder was Eijer ook al in beeld om samen met Hofland naar Sittard te komen.

Toch zal Hofland zich, ondanks dat er nog een hoofdtrainer moet komen, nadrukkelijk bemoeien met hoe de selectie van komend seizoen Eredivisie-waardig kan worden. "We zullen de komende weken heus nog wel tegen onvoorziene zaken aanlopen. Toch hebben we er alle geloof in dat we van Fortuna een club kunnen maken die wat gaat toevoegen aan de Eredivisie. We hebben er zin in."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen