Tottenham wint en doet goede zaken in strijd om CL-ticket

30 april 2018, 23:06

Tottenham Hotspur heeft maandagavond een vrij eenvoudige 2-0 overwinning geboekt op Watford. Daarmee doet de club goede zaken in de strijd om een Champions League-ticket. Tottenham liet het echter na om flink aan het doelsaldo te werken. Bij Watford bleef Daryl Janmaat negentig minuten op de bank zitten.

Dat de thuisploeg na iets meer dan een kwartier spelen op voorsprong kwam, was vooral te danken aan een fout van doelman Orestis Karnezis. Hij liet een voorzet van Kieran Trippier uit zijn handen glippen waardoor Christian Eriksen vervolgens in balbezit kwam. De Deen legde af op Dele Alli, die zo de score kon openen. Watford kreeg via Andre Gray en Richarlison ook goede kansen op de gelijkmaker, maar die kwam er niet.

Drie minuten na rust wist Tottenham de score te verdubbelen. Op aangeven van Trippier maakte Harry Kane zijn 27ste doelpunt van het seizoen. De spits had vaker kunnen scoren, maar miste een aantal kansen. Daarmee doet hij slechte zaken in de strijd om de topscorerstitel. Mohamed Salah staat namelijk al op 31 treffers.

Door de zege komt nummer vier Tottenham op 71 punten te staan. De vierde plek geeft aan het einde van het seizoen recht op rechtstreekse deelname aan de groepsfase van de Champions League. Nummer vijf Chelsea heeft 66 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen