Hake: "We moeten niet denken dat we dit klusje even klaren"

30 april 2018, 16:34

Op papier is SC Cambuur favoriet in het tweeluik met FC Dordrecht in de eerste ronde van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Maar René Hake waakt voor onderschatting. "We moeten niet denken dat we dit klusje even zomaar gaan klaren op basis van de eerdere resultaten."

De Leeuwarders wonnen in de competitie beide keren met 3-0 van de Schapenkoppen. "We moeten morgen (dinsdag, red.) goed voor de dag komen, veel energie leveren en gaan voor maar één ding: resultaat met het oog op de return zaterdag", zegt Hake op de website van Cambuur.

Cambuur start met veel vertrouwen aan de play-offs. De laatste zes wedstrijden werden gewonnen. "Ja, zes keer winnen op rij zegt wel iets, maar hoeft tegelijkertijd niks te betekenen. Het vertoonde spel in een aantal wedstrijden biedt daarnaast nog steeds ruimte voor verbetering en dat moeten we ook nastreven. De focus moet daarom vanaf nu volledig op wat komen gaat."

Het eerste duel speelt Cambuur in Dordrecht, waarvan de aftrap om 20.45 uur is. De wedstrijd is live te volgen via FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen