Bayern München reist zonder Robben af naar Madrid

30 april 2018, 09:34

Bayern München kan in de returnwedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid geen beroep doen op Arjen Robben. De Nederlandse buitenspeler is niet tijdig hersteld van een spierblessure die hij in het heenduel met de Madrilenen opliep. Zonder Robben reist de Duitse grootmacht af naar de Spaanse hoofdstad, waar dinsdag de kraker gespeeld wordt.

Het gemis van Robben is een hard gelag voor trainer Jupp Heynckes, die vrijdag de hoop uitsprak dat de aanvaller snel zou herstellen. De Nederlander moest zaterdag het competitieduel met Eintracht Frankfurt (4-1 winst) aan zich voorbij laten gaan. Twee dagen later is duidelijk dat ook het duel met Real Madrid te vroeg komt voor Robben.

Bayern had in Madrid de 34-jarige buitenspeler goed kunnen gebruiken. De Duitsers moeten in Spanje een 1-2 nederlaag zien weg te werken. Ook Jérôme Boateng, die eveneens in de eerste wedstrijd van het tweeluik uitviel, zal er niet bij zijn in Madrid. De blessure van de Duitse verdediger is een stuk ernstiger dan die van Robben; zelfs het WK komt in gevaar voor Boateng.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen