Seedorf laat weinig los over toekomstplannen: "Dat ligt open"

30 april 2018, 09:18

Clarence Seedorf weet niet of hij na de zomer nog steeds trainer van Deportivo La Coruña is. Zondagavond viel het doek voor de Spaanse club, die komend seizoen in de Seguna División zal uitkomen. De ploeg van de Nederlandse trainer ging met 2-4 onderuit tegen FC Barcelona, waardoor het gat met Levante onoverbrugbaar is.

Na afloop van de wedstrijd vroeg de Spaanse pers naar de toekomstplannen van Seedorf. "Dat ligt open", aldus de 42-jarige coach in een korte reactie. Zijn periode in Galicië is hem in elk geval goed bevallen. "De supporters en de mensen rondom de club hebben me goed opgevangen en ik ben hier goed en professioneel behandeld. Het is ons niet gelukt, maar we hebben alles gedaan wat we konden."

Seedorf wijst niet met de beschuldigende vinger na de degradatie. "Iedereen treft blaam. We moeten het seizoen goed eindigen voordat we beginnen met opbouwen. Dit is niet de eerste keer dat Deportivo dit overkomt. Ik weet zeker dat als tranen gedroogd zijn, een project op touw kan worden gezet en er opnieuw opgebouwd kan worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen