Pereiro hoopt dat ze in Uruguay zijn goals ook zien

30 april 2018, 08:14

Gastón Pereiro heeft de hoop op een WK nog niet opgegeven. Hoewel de PSV'er in zijn hele loopbaan slechts één interland speelde namens Uruguay, gelooft hij nog in deelname aan het eindtoernooi in Rusland. Juist omdat hij in de tweede seizoenshelft beter op stoom komt, ziet hij mogelijkheden.

En dat doet hij in Eindhoven niet meer op een plek voorin, maar juist op het middenveld. "Ik heb het al vaker gezegd, maar ik voel me gewoon het meest prettig op de nummer 10-positie", vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. "Op die plek is er elke wedstrijd wel een keer de tijd en ruimte om te schieten. Ik ben blij met de goals en hoop ook dat ze in Uruguay te zien zijn", doelde hij op het WK.

Maar misschien zijn er ook wel andere clubs die de verrichtingen van de creatieve speler in de gaten houden. De cijfers van Pereiro zijn prima, ondanks dat hij een mindere fase had in Eindhoven. Speelt hij na de zomer nog bij PSV? "Mijn zaakwaarnemer en ik gaan met de club kijken wat het beste voor me is. Ik wil eerst het seizoen bij PSV goed afsluiten en hoop dat ik het WK mag spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen