Van de Beek genoot het meest van eerbetoon aan Nouri

30 april 2018, 07:52   Bijgewerkt: 30 april 2018, 09:56

Donny van de Beek genoot van het eerbetoon aan Appie Nouri in de allerlaatste thuiswedstrijd van het seizoen van Ajax. De middenvelder was positief verrast toen hij in de 34ste minuut alle supporters zag opstaan en applaudisseren. "Dat was voor mij het moment van de wedstrijd. Kippenvel", aldus de Ajacied.

Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Ik wist niet dat de fans dit zouden doen. Op het moment dat ik het massale applaus hoorde en de mensen gingen staan, keek ik naar het scorebord en zag ik dat het de 34e minuut was. Het was de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, dus prachtig dat ze weer iets voor Appie wilden doen. Daar heb ik echt van genoten." Niet veel later maakte Van de Beek zelf de openingstreffer.

Mede dankzij dat doelpunt won Ajax in eigen huis van AZ en eindigt het op de tweede plaats. Het zorgde desondanks niet voor tevredenheid bij Van de Beek: "We hebben de doelen die we wilden bereiken niet gehaald: kampioen worden, de Champions League halen en Europees overwinteren. We moeten het positieve eruit halen en zorgen dat we er nu in de voorrondes direct staan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen