Gisteren gemist: Barcelona kampioen, dreun voor Napoli

1 mei 2018, 00:07

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 29 april.

Barcelona verovert landstitel, Deportivo La Coruna gedegradeerd

FC Barcelona is voor de 25ste keer in de clubhistorie landskampioen geworden. Dat de Catalaanse club de landstitel zou veroveren, stond al een tijdje vast. De vraag was alleen nog wanneer dat zou gebeuren. Zondag was het zover: door de 2-4 zege bij Deportivo La Coruña is Atlético Madrid op een onoverbrugbare achterstand gezet.

Napoli's droom valt in duigen na nederlaag in Florence

Napoli heeft zondag de spectaculaire overwinning tegen Juventus (0-1) geen goed vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Fiorentina ging het team van trainer Maurizio Sarri met 0-3 onderuit. De titelkansen van Napoli lijken door de nederlaag te zijn vervlogen.

Maher baalt niet belangrijk genoeg te zijn en bedankt fans

Voor Adam Maher leek de winterse transfer naar FC Twente een ideale stap om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Ruim drie maanden na zijn komst in Enschede stond de middenvelder zondagmiddag in Arnhem echter opeens als speler van de degradant uit de Eredivisie op het veld. En dat doet veel pijn bij Maher, zeker omdat hij de Tukkers zo graag had willen helpen. Al was het alleen al voor de trouwe fans.

Champions League binnen handbereik voor winnend Lazio

Lazio heeft plaatsing voor de groepsfase van de Champions League helemaal in eigen hand. De club van Stefan de Vrij won zondagavond met 0-1 bij Torino en staat daardoor vier punten los van de nummer vijf van de Serie A, Inter - de nieuwe werkgever van de Nederlandse verdediger.

Fellaini kopt Manchester United in blessuretijd langs Arsenal

'Late drama', zoals de Engelsen het zo mooi noemen, zondagavond op Old Trafford. Het duel tussen Manchester United en Arsenal stevende op een 1-1 eindstand af, totdat in de blessuretijd The Red Devils de overwinning tóch naar zich toetrokken. Invaller Marouane Fellaini kroonde zich tot matchwinner.

Belangrijke uitslagen:

Deportivo La Coruña - FC Barcelona 2-4

Alaves - Atlético Madrid 0-1

Manchester United - Arsenal 2-1

Fiorentina - Napoli 3-0

Torino - Lazio 0-1

Werder Bremen - Borussia Dortmund 1-1

Angers - Olympique Marseille 1-1

Galatasaray - Besiktas 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen