Galatasaray verstevigt koppositie in zinderende titelstrijd

29 april 2018, 21:19

Galatasaray heeft zondag in de zinderende Turkse titelrace een flinke klap uitgedeeld aan Besiktas. Mede door een doelpunt van de Nederlands-Kaapverdische Garry Rodrigues won de koploper met 2-0 van de stadgenoot. De top vier van de Süper Lig staat met nog drie speelrondes voor de boeg binnen vier punten van elkaar.

Enkele weken geleden nam Galatasaray de koppositie over en de club uit Istanboel is niet van plan om de eerste plaats nog af te staan. Zondag veroverde het team van trainer Fatih Terim drie heel belangrijke punten. Het begin was goed van Galatasaray, dat via Fernando na twintig minuten spelen op 1-0 kwam. Halverwege de tweede helft werd de wedstrijd beslist toen Dusko Tosic een rode kaart kreeg. Bafetimbi Gomis miste de strafschop die volgde, maar Rodrigues scoorde niet veel later alsnog de 2-0.

Besiktas, dat met Ryan Babel in de basis en Jeremain Lens als invaller speelde, lijkt te zijn afgehaakt in de titelstrijd. De grootste concurrent van Galatasaray is Istanbul Basaksehir, de club van Eljero Elia die zondag met 1-4 won bij Osmanlispor. De laatste concurrent is nummer drie Fenerbahçe, dat drie punten achterstand heeft op de koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen