Vitesse-aanvaller Linssen juichte voor kampioen Fortuna

30 april 2018, 08:11   Bijgewerkt: 30 april 2018, 08:43

Fortuna Sittard promoveerde zaterdagavond door de 1-0 overwinning op Jong PSV definitief vanuit de Jupiler League naar de Eredivisie. Niet alleen in Limburg leverde dat een flink feestje op, ook in de contreien van Arnhem werd er flink gejuicht. En wel door Vitesse-aanvaller Bryan Linssen.

En het is best bijzonder dat zijn gevoel met de club nog zo nauw is. Linssen: "Want ik ben er al heel lang niet meer geweest. Maar de club blijft toch altijd in mijn hart, vandaar dat ik zo gespannen op de bank zat. Ik kan niet wachten om tegen ze te spelen komend seizoen."

FC Twente

Een dag na het feest in Sittard stond Linssen uitgerekend tegenover de ploeg die plaats maakt voor Fortuna: FC Twente. De Tukkers kregen klop met 5-0 en dat was volgens de aanvaller bijna onoverkomelijk. "Een terechte en duidelijke zege. Je weet als je de openingstreffer maakt en dat blijft een tijdje zo op de borden staan, dan knakt er iets bij hen. Dan voelen ze dat het niet meer haalbaar is. En dat was voor hen zo, er kwamen zeker na de 2-0 zo veel ruimtes op het veld. Een terechte zege dus."

Door: Nathan Sprey

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen