Van Bronckhorst neemt spelers niets kwalijk na matige vertoning

29 april 2018, 20:22

Feyenoord imponeerde niet, maar trok zondag de stadsderby tegen Sparta Rotterdam wel naar zich toe. Dat de Rotterdammers ondermaats speelden, verrast Giovanni van Bronckhorst niet. Uit eigen ervaring weet hij hoe lastig het is om je op te laden voor wedstrijden waarbij niets meer op het spel staat. "Het was erg matig vandaag, maar voor die mindere uitvoering heb ik wel begrip."

"Het zijn de moeilijkste duels om te spelen", geeft de Feyenoord-trainer op de clubwebsite aan. Sparta kwam in De Kuip via Fred Friday zelfs op voorsprong. "Het moest anders, wilden we de laatste thuiswedstrijd winnend afsluiten. In de tweede helft hebben we ons goed herpakt en met een paar fantastische goals de wedstrijd alsnog naar ons toegetrokken."

Feyenoord won de wedstrijd uiteindelijk met 3-1. Van Bronckhorst was met name te spreken over het doelpunt van Steven Berghuis, de derde goal van de Rotterdammers. "Een aanval uit het boekje. De dynamiek en het loopvermogen waarover wij beschikken, kwamen bij die goal goed tot uiting."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen