Napoli's droom valt in duigen na nederlaag in Florence

29 april 2018, 20:04

Napoli heeft zondag de spectaculaire overwinning tegen Juventus (0-1) geen goed vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Fiorentina ging het team van trainer Maurizio Sarri met 0-3 onderuit. De titelkansen van Napoli lijken door de nederlaag te zijn vervlogen.

De wedstrijd begon dramatisch voor Napoli, dat dacht helemaal terug te zijn in de titelrace. Na zes minuten spelen werd Kalidou Koulibaly, vorige week nog de matchwinner, met een directe rode kaart van het veld gestuurd. Het tiental hield vervolgens niet lang stand: na iets meer dan een halfuur spelen opende Giovanni Simeone – de zoon van Atlético-trainer Diego Simeone – de score.

Na rust vocht Napoli voor wat het waard was, maar de 2-0 kon niet worden voorkomen. Wederom stond Simeone aan het einde van de aanval. In de slotfase completeerde de aanvaller zelfs zijn hattrick door de 3-0 te maken. De achterstand van de Napolitanen op Juventus bedraagt met nog drie wedstrijden op het programma vier punten. De Oude Dame won zaterdag door twee late doelpunten met 2-3 bij Inter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen