Spoorboekje: FC Twente likt wonden, Tottenham tegen Watford

Spoorboekje: FC Twente likt wonden, Tottenham tegen Watford

30 april 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 30 april.

Nieuws

De gevolgen voor FC Twente
Voor FC Twente viel zondag het doek in de Eredivisie. Het lang gevreesde doemscenario werd werkelijkheid. Ook Marino Pusic trok de Tukkers niet uit het diepe moeras. Vanaf vandaag wordt duidelijk welke gevolgen de degradatie krijgt. Dat en meer reacties uit Arnhem vanuit beide kampen.

Specials

ErediVisie
Zoals na iedere speelronde blikt FCUpdate.nl met 'ErediVisie' terug op de wedstrijden. De degradatie van FC Twente springt uiteraarrd het meest in het oog, maar wat viel er verder allemaal op tijdens de andere acht wedstrijden van zondagmiddag?


Holla redt het ditmaal niet
Danny Holla vocht na goede seizoenen van PEC Zwolle vorig jaar in Overijssel al tegen degradatie en deze voetbaljaargang verliep voor de middenvelder bij FC Twente hetzelfde. Na de achtste plek van afgelopen jaar, was het dit seizoen opeens knokken geblazen. Zondagmiddag werd tegen Vitesse pijnlijk duidelijk dat dát er niet meer inzit. Waarom lukte de missie van Holla met zijn ploeg ditmaal niet: wat zijn de overeenkomsten én verschillen?

Wedstrijden

Palermo - Bari (20.30 uur)
Palermo ontsloeg in het weekend maar weer eens een trainer, maar is een belangrijke kandidaat voor rechtstreekse promotie naar de Serie A. Palermo verloor vrijdag nog met 3-0 van Venezia, waarvoor Bruno Tedino de tol betaalde. Roberto Stellone staat vanavond aan het roer wanneer Bari - een van de vele concurrenten - op bezoek komt. Op doelsaldo beschikt Palermo over de beste papieren, maar kan het in de laatste vier wedstrijden nog alle kanten op in de spannende Serie B.

Tottenham Hotspur - Watford (21.00 uur)
Tottenham Hotspur is nog niet verzekerd van deelname aan de Champions League. Daarom moeten de Spurs vanavond winnen, omdat Chelsea dit weekend in het spoor bleef. Als Tottenham Watford vanavond klopt, is de marge met Chelsea weer vijf punten. Een plek bij de eerste vier geeft recht op een CL-ticket, en Tottenham bezet momenteel deze positie.

Voetbal op TV

20.25 uur: FC Nürnberg - Eintracht Braunschweig, FOX Sports 2 - live verslag van wedstrijd in de 2. Bundesliga
20.30 uur: Voetbal Inside, RTL 7 - voetbaltalkshow
20.50 uur: Tottenham Hotspur - Watford, Ziggo Select - live verslag van wedstrijd in Premier League
22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1 - voetbaltalkshow

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019