NAC en Vreven gaan na dit seizoen definitief uit elkaar

29 april 2018, 17:21

Stijn Vreven vertrekt na dit seizoen bij NAC Breda. Dat heeft de trainer zondag na de zege op sc Heerenveen (3-0) bevestigd. Volgens de Belg gebeurt dit na goed overleg met de club. Door de overwinning op de Friezen spelen de Bredanaars volgend seizoen zo goed als zeker in de Eredivisie.

"We hebben veel gepraat over de toekomst en waar we naartoe willen", vertelt Vreven aan FOX Sports. "Als je niet honderd procent op één lijn zit, kan dit gebeuren en gaan we allebei een volgende stap maken. De beslissing is al langer genomen, we hebben daar als volwassen mensen over gesproken."

Vreven kan NAC met opgeheven hoofd verlaten. Hij promoveerde met de Parel van het Zuiden naar de Eredivisie en zondag speelde NAC zich officieus veilig. "In anderhalf jaar heb ik hier een fantastische tijd gehad. Ik ben hier als onbekende binnengekomen en mag zeggen dat ik via de grote poort naar buiten ga. Ik ben enorm trots dat ik trainer ben geweest van NAC."

Dieper ging Vreven niet op zijn vertrek in. "Ik vind niet dat je alles in het voetbal moet willen verklaren. Sommige dingen lopen zoals ze lopen. Dat is het wereldje. Vandaag (zondag, red.) moet alle aandacht naar de spelers en de prestatie gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen