Tadic van grote waarde voor Southampton, Van Aanholt scoort

28 april 2018, 18:08   Bijgewerkt: 28 april 2018, 18:14

In de kelder van de Premier League blijft het buitengewoon spannend. Southampton pakte dankzij Dusan Tadic erg belangrijke punten, West Bromwich Albion houdt in theorie kans op handhaving en mede door een doelpunt van Patrick van Aanholt is die handhaving voor Crystal Palace zo goed als zeker.

Southampton - Bournemouth 2-1

Southampton won op 3 februari voor de laatste keer, de zege van zaterdag op Bournemouth kwam dan ook als geroepen. The Saints bungelen aan de rand van de afgrond, maar blijven zicht houden op een goede afloop. Tadic was de grote man. Eerst hielp de oud-speler van FC Groningen en FC Twente aan een 1-0 voorsprong vanuit een mooie counter. In de tweede helft zorgde hij voor een nieuwe voorsprong nadat Joshua King de 1-1 voor zijn rekening had genomen. Southampton staat nog onder de streep, maar de veilige plaatsen zijn binnen handbereik.

Newcastle United - West Bromwich Albion 0-1

West Bromwich mag blijven geloven in een wonder. De hekkensluiter zorgde in ieder geval voor uitstel van executie door Newcastle United te kloppen. Jake Livermore maakte het enige doelpunt uit een prachtige assist van Matt Philips. The Baggies blijven onderaan staan. Met nog twee wedstrijden voor de boeg is het gat met de veilige plek zeventien vijf punten.

Crystal Palace - Leicester City 5-0

In theorie kan Crystal Palace nog degraderen, maar in praktijk moet het raar lopen. De voormalige werkgever van Frank de Boer staat zes punten voor op de gevarenzone. Voor die marge zorgde Crystal Palace zelf door Leicester City met 5-0 af te drogen. Naast Wilfried Zaha, James McArthur, Ruben Loftus-Cheek en Christian Benteke kwam ook Van Aanhoolt op het scoreformulier. De Oranje-international schoof de bal uit de rebound in het doel.

Overige uitslagen:

Burnley - Brighton & Hove Albion 0-0

Huddersfield Town - Everton 0-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen