Westermann zet per direct een punt achter zijn carrière

28 april 2018, 17:28

Heiko Westermann heeft per direct zijn carrière beëindigd. In samenspraak met Austria Wien is zijn contract verscheurd. De 34-jarige oud-Ajacied herstelde nooit goed van een knieblessure, die hij in november opliep.

"Er komt een tijd dat het lichaam zegt: het is tijd om te stoppen met voetballen", zegt Westermann op de website van Austria Wien. "Op dit punt ben ik nu gekomen. De reis door het profvoetbal is voor mij nu ten einde. Ik ben dankbaar dat ik van mijn passie, mijn beroep heb kunnen maken."

De Duitser speelde vorig jaar één seizoen voor Ajax, maar zijn verblijf in Amsterdam werd geen succes. In het verleden speelde Westermann voor Greuther Fürth, Arminia Bielefeld, Schalke 04, Hamburger SV en Real Betis. De verdediger schopte het ook tot international. 27 caps staan achter zijn naam.

"Ik heb geweldige mensen ontmoet in mijn carrière, bij geweldige clubs gespeeld en de eer gehad om voor mijn land uit te komen. Ik dank alle fans, coaches, teamgenoten en clubs. Nu kijk ik uit naar mijn nieuwe carrière, maar ik weet niet of ik op een of andere manier bij het voetbal betrokken blijf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen