Nunnely verwacht titel: "Dit laten we niet meer fout gaan"

28 april 2018, 08:56   Bijgewerkt: 28 april 2018, 09:14

Jong Ajax kan zaterdagavond tegen MVV Maastricht de titel binnenhalen. Ché Nunnely verwacht niet dat de ploeg van Michael Reiziger het nog weg zal geven. Dat zou Jong Ajax de eerste beloftenploeg ooit maken die een Jupiler League-titel pakt.

Volgens Nunnely was de voorbereiding van Jong Ajax niet anders dan anders. "We weten wat we kunnen en we wilden er geen extra druk op leggen. Het besef is bij iedereen aanwezig, vanavond gaat het om het kampioenschap", zegt hij op de website van Ajax. "Michael Reiziger en Winston Bogarde hebben veel meegemaakt als speler. Ze kunnen ons vertellen wat er in bepaalde situaties van je gevraagd wordt. Één ding kan ik je al wel vertellen. Als we kampioen worden, gaan ze allebei het bad in!''

Zelf was Nunnely goed voor zes doelpunten en vijf assists. "Ik ben belangrijk geweest voor Jong Ajax. Ik heb veel gescoord, assists gegeven en heb mezelf goed ontwikkeld. Of ik één van de belangrijkste spelers was? Haha! Tja, de statistieken zeggen van wel", aldus de rechtsbuiten, die niet denkt dat Jong Ajax het nog weggeeft. "Ik heb er vertrouwen in dat we kampioen worden. We zijn zo dichtbij, en we hebben zo'n goed team...Dit laten we niet meer fout gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen