Ook Zidane looft Iniesta: "Had de Ballon d'Or moeten winnen"

27 april 2018, 23:45   Bijgewerkt: 27 april 2018, 23:53

Ook Real Madrid-trainer Zinedine Zidane heeft zich lovend uitgelaten over Andrés Iniesta. De Spanjaard maakte vrijdag bekend na zestien jaar te gaan vertrekken bij FC Barcelona. Volgens Zidane had de middenvelder het in zijn loopbaan verdiend om minimaal één keer de Ballon d'Or te winnen.

"Als je van voetbal houdt, is het moeilijk om zo'n speler te zien vertrekken. Ik zie hem helemaal niet als speler van FC Barcelona, maar gewoon een voetballer", aldus Zidane vrijdag tijdens de persconferentie. Ook over het karakter van Iniesta had Zidane lovende woorden over. "Ik heb hem twee of drie keer ontmoet. Het is een charmante, ingetogen man. Ik houd van spelers die op het veld alles geven, maar daarbuiten heel rustig zijn."

"Ik bewonder zijn spel en wens hem als voetballer, maar vooral als persoon, het beste toe", vervolgt Zidane, die vindt dat Iniesta in 2010 de Ballon d'Or had moeten winnen. "Het was voor mij duidelijk dat hij het toen verdiende." De prijs ging destijds uiteindelijk naar Lionel Messi. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen