De Jong: "Heracles een lastige tegenstander voor ons"

27 april 2018, 16:14   Bijgewerkt: 27 april 2018, 16:37

Voor FC Utrecht staat zondag de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma. Heracles Almelo is de tegenstander voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Voor FC Utrecht is de doelstelling voor de laatste twee duels om de vijfde plek ook te behouden.

"Heracles is een ploeg die met veel energie speelt, veel individuele kwaliteiten heeft en zeker in thuiswedstrijden hebben ze daar aardig wat punten mee gehaald", blikt trainer Jean-Paul de Jong vooruit op het clubkanaal van FC Utrecht. De laatste overwinning van FC Utrecht in Almelo dateert alweer van 2013. "De manier van spelen van Heracles is lastig voor ons, maar we willen de vijfde plek behouden en daar hebben we drie punten voor nodig."

Volgens De Jong is Utrecht klaar voor het seizoensslot. "Na de break hebben we de training weer opggepakt. De jongens trainen scherp. Bijna iedereen is fit alleen Yassin Ayoub ontbreekt vanwege zijn schorsing en Zakaria Labyad en Ramon Leeuwin hebben wat lichte klachten. Zij zullen er niet bij zijn", aldus de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen