Vreven niet bezig met eigen toekomst, maar met handhaving

27 april 2018, 15:51

De toekomst van Stijn Vreven bij NAC Breda staat met een aflopend contract serieus op de tocht. Bij de Eredivionist zijn er hardop twijfels of ze met de nogal betrokken oefenmeester doorwillen. Zelf kent hij in elk geval géén twijfel en sloeg vanwege zijn clubhart in de winterstop nog een aanbieding uit België af.

"NAC kreeg een heel mooi bedrag voor mij", vertelt Stijn Vreven over de aanbieding die hij én NAC Breda kreeg tegenover Omroep Brabant. "Maar het is voor mij nooit een issue geweest, want ik heb inmiddels een geel-zwart hart. En wat er straks ook gebeurt, niemand kan mij van mij zeggen dat ik niet de passie heb om NAC in de Eredivisie te houden."

Vreven zelf is dan ook niet bezig met een vertrek. "Loyaliteit staat bij mij op nummer één. Als wij in de Eredivisie blijven, is dat ook niet het allerslechtste resultaat denk ik. Tot de finish blijf ik NAC'er en we zullen samen beslissen over de toekomst. Of ik door ga of dat er een andere trainer moet komen."

Met nog twee duels te gaan is de promovendus nog niet helemaal zeker van lijfsbehoud. Dus moet er tegen sc Heerenveen en/of FC Twente nog een goed resultaat komen. Te beginnen komend weekend in eigen huis tegen de Friezen. Naast de langdurig geblesseerden is alleen Sadiq Umar een twijfelgeval. Vreven: "Toch wil ik hem voor zondag achter de hand houden en moet hij dan maar met pijnstillers spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen