Van Wolfswinkel baalt enorm van reserverol: "Ben pissig"

27 april 2018, 11:42   Bijgewerkt: 27 april 2018, 12:37

Ricky van Wolfswinkel kent een moeizaam jaar bij FC Basel. Hoewel hij vertrouwen krijgt van de trainer en ook de nodige doelpunten heeft gemaakt, staat hij lang niet altijd meer in de basis en kampte hij dit seizoen een paar keer met blessures. Toch is hij vastbesloten om alsnog te slagen in Zwitserland.

Met zeven goals in de eerste negen wedstrijden, begon de aanvaller nog uitstekend. Inmiddels is hij echter geen basisspeler meer bij FC Basel. "Dat stemt me zeer ontevreden. De trainer Raphael Wicky zegt steeds: 'Jij bent mijn eerste spits'. Maar een ander staat de laatste tijd in het veld. 'Hij is een beter aanspeelpunt', zegt de trainer. Ik zie dat anders", vertelt de aanvaller tegenover De Gelderlander.

Volgens de man die vorig seizoen Vitesse aan de beker hielp, heeft zijn blessure hem parten gespeeld. En daar is hij zeker niet blij mee: "Daarom ben ik nu ook best pissig. Ik ben echt een heel slechte bankzitter. Dan erger ik me enorm. Maar daarmee wil ik nu helemaal geen breuk forceren. Ik heb vorig jaar bewust voor Basel gekozen. Ik heb nog een contract voor twee jaar. Ik heb totaal niet de intentie weg te gaan. Ik wil hier juist slagen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen