Trotse Simeone roept fans op om van zich te laten horen in return

27 april 2018, 09:27

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone is zeer tevreden over de inzet en strijdlust die zijn ploeg heeft getoond in de halve finale van de Europa League tegen Arsenal. Ondanks de vroege rode kaart van Sime Vrsaljko bleef zijn ploeg overeind en greep het in de slotfase zelfs nog een punt in Londen. "Om goed te verdedigen, heb je ballen nodig", aldus de coach.

Na het duel keek hij terug op het gelijkspel, wat de coach zelf vanaf de tribune moest toezien, omdat hij vanwege kritiek op leidsman Clément Turpin werd verbannen van de bank. "Jullie hebben de beelden ook gezien, de arbiter vond het een rode kaart. Ik moet dat respecteren, want de scheidsrechter beslist op basis van de dingen die hij ziet", stak de coach ook deels een hand in eigen boezem.

Met tien tegen elf hield Atléti stand, omdat het vlak voor tijd de gelijkmaker produceerde. De Argentijn loofde het optreden en karakter van zijn ploeg. "Dit team is getraind om te lijden en hard te werken", aldus Simeone, die ook een oproep deed aan de fans om tijdens de return van zich te laten horen. "Het geeft me kippenvel als ik denk aan die wedstrijd. De fans moeten passie tonen, het stadion moet uit zijn voegen barsten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen